Drie soorten illustraties:

Illustrator gezocht

Veel verschillende soorten illustraties, bijvoorbeeld in drukwerk, tijdschriften, catalogi, op het web, posters, cd-roms, olieverfschilderijen, computer Ghost-illustraties, lost-and-found-illustraties, pagina-illustraties, en nog veel meer.

Freelance illustratoren werken vaak samen met klanten om ervoor te zorgen dat de wensen van de klant worden meegenomen in het eindresultaat van het project.

Hier volgt meer informatie over drie soorten illustraties:

Gevorderde Illustraties

In geavanceerde illustraties worden meestal de fijne kneepjes en de complexiteit van een complex ontwerp gespecificeerd. Scheppers moeten ervoor zorgen dat de cliënt volledige controle heeft over veel van deze factoren. Het kan ook zijn dat de illustratie schaalbaar moet zijn, schaalbaar in meerdere dimensies.

Zo kan een dergelijk project onder meer bestaan uit een geanimeerde video splash of een auto-loading film of feature loop waarop de klant het programma kan zien starten of een ander programma kan laden, een slim bedachte stand-alone advertentie, een verscheidenheid aan illustraties of graphics van verschillende grootte, en “Link Pages”, dat wil zeggen de pagina’s met grafische illustraties die de internetgebruiker doorverwijzen naar aanvullende informatie op de website van de illustrator waar het specifieke ontwerpproject kan worden gevonden.

Anderzijds kan een eenvoudig project een productlijst, een productvergelijking, een advertentie of een begrotingsoverzicht omvatten, al dan niet met aanvullende interactieve elementen zoals het taxidermiseren van een dier en een verzameling clip art.

Eenvoudige illustraties

Eenvoudige illustraties berusten op een minimum aan op papier voorgeformatteerde illustraties, zoals een advertentie, op tekst gebaseerde advertenties en productbeschrijvingen zonder aanvullende tekst of multimedia-elementen, heel vaak zonder besef van enige aanvullende conversie van gegevens.

al dan niet transparante, al dan niet attractieve kaders worden vaker gebruikt binnen illustraties of de mogelijkheid om andere digitale kunstwerkelementen toe te voegen.

Hieronder vindt u een aantal aanvullende opties voor instanties:

* Audio – spraakopnamen, audiogegevens, aankondigingen of demonstraties, omroepers of ander digitaal artwork.

* Video – video en stilstaande beelden

* Foto – stilstaande beelden, digitale illustraties of CD-ROM illustraties

* Kaarten en diagrammen – dynamisch, statisch of dynamisch, met constante componenten, alsmede modellen en plannen

* Multimedia – audio-visueel, of video-audio, met geluid en een begeleidende video.

* Flash – geanimeerde of video-geanimeerde informatie producten

Voorbeelden zijn audio, video, flash en statische illustraties.

Technische overwegingen

Aangezien een illustratie een dynamische creatie is, moet zij ook van tijd tot tijd worden aangepast en getest. De projectmanager voor een complexe oplossing zal waarschijnlijk zeer betrokken moeten zijn bij het project om ervoor te zorgen dat het goed wordt getest en verwerkt.

Zo moeten projectmanagers bij het ontwerpen van creatieve direct mail-ansichtkaarten onder meer rekening houden met marketing- en portokosten en andere variabele factoren.

Bij het ontwerpen van een marketing slide deck moeten de uiteindelijke illustraties goed doordacht, goed weergegeven en goed ontworpen zijn.

Het is belangrijk de tijd, moeite en energie te investeren in het ontwerpen van volledige of gedeeltelijke oplossingen en deze op de juiste wijze te implementeren binnen een vooraf bepaald projecttijdschema. Dit moet het mogelijk maken de ontwikkelingstijd te gebruiken voor productontwikkeling en vervolgens voor marketing en een doorlopend proces om het project succesvol te laten verlopen.

Vernietigers op maat

bestaat voor degenen die productie-ontwerp en drukwerk produceren, zoals flyers, brieven, boeken, posters, briefkaarten en miniposters.

Dit is een specifieke oplossing voor het maken van producten, voor wie dicht bij kant-en-klare digitale ontwerpen wil komen.

Het is fundamenteel om te zeggen, bijvoorbeeld, dat u het ontwerp kunt nemen, voor uw marketing mini-poster, en het niet presenteren zoals de klant het wenst, omdat u specifieke eisen zou hebben in uw bedrijf, bedrijfsproces, bedrijfsstrategieën, reclame, kosten en verzending, uw gewenste hoeveelheid, en extra willekeurig gekozen pagina’s.

Klantenbestanden

Ook bekend als Client l Vista Designs, een van de andere digitale product creatie oplossingen en gerelateerd aan het ontwerp van goede digitale producten is bekend als Direct Client Listings.

Met dit specifieke project kunt u ontwerpen ontvangen met een grote verscheidenheid aan keuze en een uniek product creëren voor welke maar ook unieke behoeften van uw bedrijf dan ook. U zult dan in staat zijn om uw producten te onderschrijven en ze uniek te maken.

Met deze aanpak kunt u op een snelle en efficiënte manier oplossingen uitwerken. Direct Client Listings laat ook het concept van een productcreatie-oplossing verschijnen.

Drie soorten illustraties:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Schuiven naar boven