Hoe kies je een DJ

DJ Tilburg

Er zijn een heleboel belangrijke dingen die je moet overwegen voordat je een zangeres boekt. Ten eerste moet je kijken naar wat voor type artiest je op zoek bent. Er zijn Sheriffs en Chiefs en majoors die drankjes serveren in bars en clubs. Er zijn DJ’s die in nachtclubs spelen voor een beetje Terwijl. Er zijn zeer onderhoudende en creatieve entertainers die achtergrondmuziek spelen voor een club of privéfeest. U zult een DJ nodig hebben die uw stijl van muziek kan spelen of u zult er waarschijnlijk meer dan één nodig hebben. Uw gasten zullen de algehele entertainment te beoordelen door de ruimte die u kiest. U wilt een zanger die kan werken met de toon van de toon van de kamer. U moet ook een zeer gestructureerde set voor de juiste tijd en de set zal ook moeten geschikt zijn voor het type evenement.

Ook zijn er Home Bar eigenaars die een geweldige sfeer voor uw evenement kunnen maken. Zij begrijpen het belang van het evenement, met mensen van alle leeftijden. Ze hebben de ervaring dat klanten naar hen toe komen voor een drankje en ze hebben een half uur om mensen te plezieren. U zult een Home Bar nodig hebben die de juiste grootte heeft voor de gebeurtenis. Ze zullen ook het juiste type van verlichting nodig hebben. Deze zijn belangrijk bij het bepalen van de stemming van de menigte. Goede verlichting is zeer belangrijk voor een evenement omdat iedereen erdoor beïnvloed wordt. U wilt geen fonkelingen of rood op mensen. Je wilt dat hun ogen mooie gemengde kleuren zien en zich daardoor gelukkig voelen. U kunt de juiste apparatuur vinden wanneer u naar de club gaat, maar u zult de PRO moeten vragen om naar buiten te komen en de apparatuur te onderschrijven. Hij zal naar buiten komen en met je praten over de puntentelling van je avond.

U zult ook een zeer onderhoudende Service vergoeding willen. Dit zal variëren in bedrag, afhankelijk van het soort dienst dat u nodig hebt. Het bedrag zal meestal een percentage zijn van de normale trekking. Dit betekent dat een groep $1000,00 opbrengt voor een standaard evenement en dat u $100,00 krijgt van de service fee. Dat compenseert een beetje wat u misschien moet bijdragen.

Een DJ is een zeer belangrijk onderdeel van de viering. Je wilt een DJ die veel dingen voor je kan doen als dat nodig is voor je evenement. U kunt ervoor kiezen om het nummer in de wacht te zetten voor een deel van de receptie als u nog niet helemaal besloten hebt. Je kunt ook de muziek veranderen binnen een gedeelte van de receptie. Je wilt een DJ die de dienst kan coördineren, de entree van de bruid en bruidegom, ervoor zorgen dat de meest geschikte foto’s worden getoond aan de gasten, de aankomst van de bruid en bruidegom aankondigen en vele andere dingen. Zorg ervoor dat u een DJ kiest die u kunt vertrouwen met uw evenement op een tijd die u schikt.

Nu moet je nadenken over apparatuur. Je wilt een DJ die alleen maar beter wordt. Je wilt een DJ die tracks naadloos kan mixen en de juiste tracks op het juiste moment kan draaien. Je wilt een DJ die beats kan combineren, een van de belangrijkste is de mix. Je wilt een DJ die kennis heeft van en respect heeft voor de ritmes van de gasten. Je wilt een DJ die professioneel is en je wilt er een die je daadwerkelijk meeneemt in het evenement. Neem de tijd om onderzoek te doen naar elk van hen en het proces dat ze zullen gebruiken om u te helpen de beste keuzes te maken.

De opkomst van webradio luisteraarsNAT hebben dit instrument nog belangrijker gemaakt. Het probleem met het gebruik van populaire diensten is dat de DJ alles op het spel moet zetten. De klantenservice kan verschrikkelijk zijn. Je hebt te maken met meerdere telefoontjes per minuut en de service is niet altijd betrouwbaar. Je hebt de muziek voor je huwelijksreceptie helemaal gepland, maar je kunt het niet afspelen omdat je niet weet wat je doet. Je moet het bedrijf bellen; ze voldoen niet aan je verwachtingen zanger.

Er zijn diensten die helemaal geen klantenservice hebben. Dat is de situatie van een pitcher. Je moet het spel meespelen als het niet loont of als het niet goed gaat en je moet elk detail kennen, ook het juiste tempo, de juiste toonaard, en precies wanneer je de plaat moet wisselen. Je hebt iemand nodig die altijd bij je is om ervoor te zorgen dat je niets mist. Deze diensten zijn duur; ze vermelden hun prijs vooraf, en je krijgt je geld terug met de dienst.

Sommigen van jullie willen misschien een DJ voor jullie evenement dat meer een klassieke cocktailparty zou zijn. Je wilt misschien een DJ die de juiste noten raakt, de juiste afspeellijst kent en de beste nummers kent om iedereen te laten dansen. Je wilt misschien een DJ die een vriendelijk en aardig publiek heeft. Je weet dat je een DJ wilt die je budget begrijpt, omdat je misschien je keuzes beperkt of een hoge toegangsprijs hanteert.

Je moet weten dat je de juiste DJ kiest voor jou en de receptie. Misschien krijg je wel een geweldige, je zou willen dat hij beschikbaar was op jouw datum, maar hij is niet beschikbaar.

Hoe kies je een DJ

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Schuiven naar boven