Hoe maak je je eigen mieren

Ant colony

Deze mieren zijn zeer aantrekkelijk, en veel mensen kopen ze graag om mieren te zien vechten. Verbazend genoeg vechten mieren in groepen samen om hun kolonie te beschermen.

De Ant colony is prachtig. Ze zijn veel groter dan een gewone kamer, maar dat is maar goed ook. Ze zullen niet te groot worden, want het zijn geen vleeseters. Ze hebben drie soorten honing. De grootste is gemaakt van een vloeistof die opgesloten zit in de honingraat van de kolonies. Deze kevers die de honing produceren, zijn te vinden in alle delen van het water met warme temperaturen. Als je houdt van het gevoel van een hard bord na het eten, zet er dan een onder je bed. Als u liever een zachter drankje drinkt met een lekkere smaak, zet er dan een in uw eetkamer. Als u liever uw eigen thee zet, bewaar er dan een in een speciaal dienblad.

Boze mieren zullen soms uit het nest komen en alle normale huishoudelijke goederen vernielen. Maak je daar geen zorgen over, ze zullen je geen kwaad doen. Probeer ze niet te dwingen, want ze zijn slim genoeg geweest om niet op je land te verschijnen voordat ze goed gevoed zijn. Dit is wat ze doen.

Attentie: Hou de potten en pannen in de badkamer. Ze zullen moeilijk schoon te maken zijn en de mieren zullen niet van de geur houden.

HET OPSLAAN VAN EEN MIERENKAMER OP UW SITE

Nestmieren niet voederen!

Geef ze geen voorraad met alleen voedsel. Het is moeilijk de voorraad te laten verteren als je het onverteerd maakt door te wachten.

Wij vonden het erg moeilijk om aan de nodige benodigdheden te komen om nestmieren te voeden. Hier hebben we een recept voor een droog ongediertebestrijdingsmiddel opgenomen.

Breek de pop niet opzettelijk.

De pop en de vlieg zijn ongeveer even groot.

Sta niet toe dat de volwassen mieren zich voeden met de pop. Leren is één ding, maar de capaciteit dingen kost veel tijd en moeite.

De eitjes zullen in de toekomst mogelijk meer mieren voortbrengen.

Doe de eieren niet in glazen potten. Mieren zijn voornamelijk sapient beings, en vinden een manier om hun manier van leven aan te passen aan meer bestaan.

Wat is een nestmier precies?

Heb je ooit een insect willen zijn, maar wist je niet hoe? Als je ooit hebt willen leven en de wereld hebt willen zien, maar uiteindelijk een spin bent geworden, en een mier het enige is dat je eetlust kan stillen, dan heb je een beetje geluk. Nestelende mieren zullen je stalken, zich nestelen in je huis, en de hele omgeving van je gebouw controleren. U zult elk moment van uw dag observeren en op de hoogte zijn. Ze zullen niet geïnteresseerd zijn in de mens, maar wel in u en wat u doet. Ze worden mettertijd slimmer als ze regelmatig gevoerd worden.

Verzadigd van zijn gedachten, stelt de levende mier zich aan je voor.

We zullen proberen enkele van de veel gebruikte verschillende soorten webben te gebruiken. Leg het blad met een van de vele verschillende soorten webben van de verschillende soorten mieren die we bezitten. Je krijgt een prachtig beeld van elk van hen gedurende de dag wanneer mieren stil zijn en er geen licht is.

Wat doet een bij? Zwermen. Waarom is dat? Zijn ze sterker dan een gewoon mens kan worden? Haha. Dat kan ik niet bedenken, sorry. Bijen zijn gemaakt van zeer sterk soort zijde dat, eenmaal uitgerekt, een zeer lange draad kan maken. Als het goudkleurige zijde is en je rekt het niet goed uit, dan zul je, hoe krachtig je ook bent, geen gebroken draad kunnen vangen. De bijen vangen gewoon steeds meer op en in sommige gevallen zullen ze de draad opnieuw rekken zonder hem te moeten versnipperen. Dus, voer deze en hef langzaam wat normen op om onder te zijn.

Hoe maak je je eigen mieren

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Schuiven naar boven