Hoe word je een illustrator

Freelance illustrator

Een freelance illustrator kan ook verantwoordelijk zijn voor een groot aantal illustraties voor meer dan één opdrachtgever, dus voor Letteriting, Cast Print, Graphic en restrictieve technieken (zoals binoculaire print, cross-cut cut outs en design waarbij gebruik wordt gemaakt van still photographer en paper inlay).

Illustraties geven meestal een overzicht van een product, dienst, evenement of evenementenconcept en zijn vooral aantrekkelijk voor reclame en marketing (bijvoorbeeld mailings/posters, affiches).

Schrijvers kunnen ook overwegen om een persoonlijke afbeelding voor hun ebook te laten maken. Met andere woorden, iemand kan een ebook schrijven op basis van een idee en de informatie/het product dat hij nodig heeft om dat idee te illustreren. Als je bijvoorbeeld schrijft over het leven in de zandbak van Bora-Bora en een beschrijving geeft van een gelukkig en gelukkig leven, kun je overwegen om speciaal voor je ebook een fotoafbeelding te laten maken.

Vanuit het oogpunt van de inhoud kan het ebook een geweldig instrument zijn om de inhoud te verbeteren en meer mensen te bereiken, en adverteerders/marketeers kunnen een doelgericht ebook aanvullen.

Illustrator worden

De bron van inkomsten van een illustrator is het aanbieden van zijn/haar diensten. Als u eenmaal in dienst bent van een bedrijf, koopt u uw eigen exemplaar van de cursieve, vetgedrukte en cursief gedrukte lettertypen die in het boek worden gebruikt.

Bijgevolg hangt het bedrag dat je moet investeren in een grafisch ontwerper af van vele factoren die fundamenteel zijn! De informatie die in het ebook met al zijn “How to” illustraties en afbeeldingen wordt uw “product” totdat het wordt verkocht of de inhoud wordt bijgewerkt en opnieuw gepubliceerd met uw naam als de auteur of opnieuw gedistribueerd met de ebook leverancier!

Eindelijk, Winst maken met Illustraties

Tegenwoordig maken grafische voorstellingen niet alleen meer deel uit van het promotiemateriaal van uitgevers – iedere uitgever vindt dat grafische voorstellingen van hoge kwaliteit moeten zijn, en dat ze de prijs die ze vragen moeten rechtvaardigen. Daarom – het uitgeven en verkopen van e-boeken zijn ook echte bedrijven en je moet veel aandacht besteden aan elk aspect als je hoge commissies wilt krijgen.

Wanneer u een e-boek verkoopt als illustratie of als onderdeel van een pakket van andere boeken/artikelen, dient u een sitemap op de site te verkopen met uw verkoop- of downloadpagina duidelijk weergegeven, evenals een set grafische bestanden van het aanwezige e-boek. Zorg ervoor dat u uw e-boeken te voorzien van een samenvatting pagina en een ingesloten link naar de verkoop pagina. En niet alleen dat, moet u bestellen om grafieken / foto’s, vooral 2 – 3 – maten, van de huidige e-book en ook de graphics van het e-book pakket op te nemen.

U kunt graphics online kopen, net zoals u graphics, prijslijsten en productiebronnen online kunt vinden. Het beste deel is, u hoeft het meeste werk niet te doen – zelf!

Hoe word je een illustrator

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Schuiven naar boven