Inzicht in uw gewichtsgeschiedenis

 

Voedingsschema Terneuzen

 

Je lichaam in optimale vorm hebben is de explosie van je doelen. Zelfs als je overgewicht hebt, met een familie of vrienden die het belang van een gezond en gevoed lichaam gewoon niet begrijpen, wil je niet dat de stress van het uiterlijk hen zwaar valt. Ieder mens wil er goed uitzien, of indien onaantrekkelijk, op een manier dat het andere geslacht je aantrekkelijk zal vinden.

Gewichtsverlies is niet alleen voor volwassenen of zelfs voor magere mensen. Er is een leeftijdsgrens dat de meeste diëten werken voor een persoon. Dat is je gewichtsverleden, dat hoeft niet hetzelfde te zijn als in dit artikel. Inzicht in je gewichtsverleden is de sleutel tot succes, aangezien het aantal calorieën dat je opslaat een directe relatie heeft met je gewicht. Als je lichaam meer calorieën heeft opgenomen dan je verbruikt, dan moet je ze vervangen.

De vraag op het voedingsetiket

Het voedingswaarde-etiket dient een zeer belangrijk doel. Het vertelt je niet alleen de hoeveelheid calorieën die je binnenkrijgt, maar ook de kwaliteit. De voedingswaarden op het voedingsetiket omvatten koolhydraten (percentages uit koolhydraten), vet, eiwit (gebakken, heel of supplement) en de essentiële voedingsschema magnesium (mesomomale magnesium, mg 6.).

Doseringen

Elk voedingsmiddel en supplement dat we kopen, heeft een etiket waarop staat hoeveel je ervan moet nemen. Elk voedingsmiddel of supplement dat we gebruiken heeft een aanbeveling voor de dosering. De eenvoudigste manier om erachter te komen hoeveel je neemt, is het etiket te lezen en te kijken wat de getallen zijn.

Wat je lichaam nodig heeft, en wat je neemt

De termen normaal, standaard, voldoende en overconsumptie worden gebruikt om aan te geven wanneer uw lichaam meer voedsel binnenkrijgt dan het verbruikt of wanneer u te veel binnenkrijgt.

Voor een normale fitness wil je over het algemeen om de twee à drie uur eten of moet je je voeding opnieuw Wolven, d.w.z. om de 2-3 uur eten en elke dag acht tot tien uur slapen.

Voor duursporters of trainingen waarbij je lichaam meer brandstof verbruikt dan normaal, wil je om de 1-1,5 uur eten, anders verbrand je waarschijnlijk de opgeslagen calorieën, in plaats van vet te verbranden tijdens de training met een hogere intensiteit. Beginnende hardlopers wordt aangeraden om elke 1-1,5 uur te eten, terwijl meer extreme afstandlopers om de 2-3 uur eten, of beter nog, wat men gin drink noemt – om de 4-6 uur.

Traceren van uw voedselinname

Met hardlopen van zes mijl verbrand je ongeveer 40 calorieën, wat neerkomt op ruwweg zeven kopjes Galaxy-kop havermout of koffie van Starbucks. Drink één kopje voor, tijdens en na het hardlopen. Je zult verbaasd zijn hoeveel je er anders uitziet en je anders voelt na het hardlopen terwijl je zoveel calorieën binnenkrijgt, en het is zo makkelijk om het aantal calorieën dat je binnenkrijgt uit het oog te verliezen. De beste truc om dit bij te houden is om altijd een flesje water bij je te hebben en tijdens het hardlopen een bekertje te drinken.

*Veiligheidstip – als je geen drinker bent, kies er dan altijd voor om je zo dicht mogelijk bij een ongeluk onder water te houden. Probeer ook te vermijden dat je onderweg te veel drinkt terwijl je lange afstanden loopt, je riskeert uitdroging.

lees meer:

Inzicht in uw gewichtsgeschiedenis

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Schuiven naar boven