leer en meer

Plankdragers leer

Handles and More heeft een ruim assortiment lederen producten waaruit u kunt kiezen, waaronder leren plankdragers, opberghandvatten, professionele kruideniershandvatten, bagagehandvatten, boodschappentashandvatten, stokbodemhandvatten en handvatten voor convectiekoken. Het mooie van Handles and More is dat u zelfs een op maat gemaakte handgreep van leer kunt laten maken. Stel dat u een tas wilde ontwerpen die anders was dan de anderen. Je zou niet beginnen met een leeg canvas en het schilderen in de kleur die je wilt. Je zou niet proberen het te bedekken met canvas en het versieren met plastic versieringen. Begrijp je wat ik bedoel?

Je begint met een blanco vel papier en met een naald teken je dan een patroon voor je ontwerp. Je zou allerlei verschillende patronen kunnen maken met de Handles and More website. Je zou merken dat er honderden verschillende ontwerpen of combinaties van verschillende Handles and More Handles beschikbaar zijn om te kopen. U bent de ontwerper, de kunstenaar, de tekenaar, of de uitsteller, hoe je jezelf ook wilt noemen. U heeft een eenvoudige keuze, wilt u gaan voor een traditioneel handvat of een canvas handvat gemaakt van eersteklas leer.

Voor we verder gaan, wil ik nog even zeggen dat wij normaal covers voor onze radio’s en stereo-installaties maken, maar Handles and More heeft deze dienst onlangs ( juli 2007 ) stopgezet. Als u een papieren handvat wilt, kunt u hen een kant-en-klaar exemplaar sturen dat geschikt zou zijn voor uw doel.

Zegt me dat je verliefd bent

Dus je wilt me vertellen wat er zo speciaal is aan deze lederen handgrepen. Nou, liefde is als de zuurstof die het leven in stand houdt. Tikken pulseren met leven andesse. Onze liefde voor literatuur, voor het geschreven woord stimuleert onze jeugd, bewaart ons zicht, en voedt ons engagement onze jaren. literatuur is ons levensonderhoud in tijden van ouderdom, het is het vet waarmee we onze geest verlicht houden, in tijden van storm.

Het is dan ook geen wonder dat de trend van persoonlijke creativiteit, het schrijven voor kinderen, literatuur en lezen steeds meer toeneemt Sinds de literatuur zijn intrede heeft gedaan, heeft de mens meer woorden in de wereld gegoten Zo is het woord van de mens een van de snelste manieren geworden om anderen te bereiken IBM is een van de bedrijven die heeft geholpen het geschreven woord in het gesproken woord te vertalen Bovendien is deze trend een manier van leven, zoals eten of drinken. Er worden verschillende manieren voorgesteld om het schrijven met het leven te versmelten, zoals lezen, luisteren, kijken, gebruik maken van het internet en handgeschept papier gebruiken.

In feite is het gebruik van papier de voornaamste manier om anderen over hun smaak te vertellen. Schrijven is een van de gemakkelijkste manieren om uitdrukking te geven aan iemands ideeën. Met papier kan men zijn ideeën gemakkelijk en vrij uitdrukken. Papier kan vooraf worden gemaakt of door de gebruiker naar eigen inzicht worden vervaardigd, bijvoorbeeld voor visitekaartjes, uitnodigingen, visitekaartjes, schrijfblokken en nog veel meer.

In deze snel veranderende wereld, welk idee is nog niet onderzocht?

leer en meer

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Schuiven naar boven