Wat te betalen voor een ontwerper

Logo ontwerpen Den Haag

Beslissen wat te betalen voor een logo? Er zijn veel factoren die u moet overwegen voordat u betaalt. Eerst en vooral is het belangrijk te beseffen dat de uiteindelijke prijs varieert naargelang het ontwerp en het doel.

Basisdoel: Wat u met het logo wilt bereiken. Bijvoorbeeld, als u een bedrijf bent, dan is het een briefpapier of een reclamedrukwerk. Als u een bedrijf bent, dan is het een promotiestuk om nieuwe klanten aan te trekken en de verkoop te stimuleren. U wilt bijvoorbeeld een logo dat uw bedrijf vertegenwoordigt op een visitekaartje, briefhoofd, verpakking, of ergens anders. Veel mensen laten hun logo 2 of 3 keer ontwerpen, maar zie dit als betaling voor meerdere revisies. Vergeet niet dat deze revisies deel uitmaken van het werk, en dat ze geen invloed hebben op de prijs. Het kan gebeuren dat een bedrijf of een ontwerper niet beschikbaar is, u moet dan twee keer betalen, of zelfs meer. De prijs staat vast, en maakt deel uit van de overeenkomst.

Logo ontwerper: Gaat u een grafisch kunstenaar inhuren of een logo-ontwerper? Het kan een moeilijke vraag zijn. Moet je gaan voor een ontwerper die ervaring heeft met het ontwerpen voor andere klanten, of heb je liever dat hij het logo ontwerpt? Een professionele ontwerper kan een kwaliteitsontwerp produceren. Aan de andere kant heb je een grotere kans om het te verknoeien en tijd te verspillen aan het herontwerpen ervan.

Ontwerpbureau: Heeft u echt een grafisch ontwerpbureau nodig? Deze bedrijven rekenen vaak veel voor drukwerk, brochures, verpakkingen, enz. Zij verdienen veel aan het high-end logo. Dit is misschien de beste manier om de situatie te vermijden dat u een slecht ontwerp voor uw logo koopt, en dan veel moet betalen voor een Rev polict die het ontwerp afbreekt. Laat dit u niet overkomen, het zal u duur komen te staan!

Site: Is het bedrijf dat u gaat om uw logo te krijgen ontworpen van professioneel ontworpen site of niet. Denk na over dit, als je gaat om het te krijgen ontworpen van een ontwerper in zijn huis, wat betekent dat hij ontwierp het zelf, wat je zal hebben is een DIY job. Dan moet je meer tijd dan je niet ‘hebben met behulp van een professionele teller, 4 uur tijdrovend ontwerpen van alleen het logo met geen garantie op een eindresultaat – ze niet schelen over uw logo.

Denk er eens over na, kunt u het zelf bouwen in een weekend, dan 50.000 betalen voor een professionele site, of 100’s uitgeven aan een site die u controleert? Het antwoord is duidelijk: Nee! Dus wat je hebt is wat je hebt. Je gaat er tenslotte voor betalen.

Wat te betalen voor een ontwerper

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Schuiven naar boven